Lekker Pûh!!!

Lekker Pûh!!! is in 1999 door Ingrid Viergever-Stieber opgericht. Zij startte met het geven van advies aan ouders van kinderen met overgewicht. Zeven jaar ervaring en onderzoek later was de methode Lekker Pûh!!! in 2006 een feit. De methode onderscheidt zich vooral door de no-nonsense aanpak, waarbij ouders juist niet het gevoel hebben dat ze iets niet mogen of verkeerd doen.

Wij zijn trots dat Ingrid en alle voedingsconsulenten van Lekker Pûh!!! als partner deelneemt aan het Verkikkerd op Gezond Project.

Waarom trots?

Wetenschappelijk onderzoek van de Universiteit Wageningen toont aan dat Lekker Pûh!!! eetcoaches kinderen en jongeren het best begrijpen en kunnen bijstaan in de groeien naar het gezonde gewicht. Al meer dan 1000 kinderen in Nederland, België en Zwitserland genieten inmiddels zelfverzekerd van hun jeugd op gezond gewicht zonder terugval.

"Het zijn de kleine haalbare aanpassingen die het grote verschil maken."

 Wil je graag een persoonlijke afspraak maken met een consulent van Lekker Pûh!!!?

"Als je te maken hebt met overgewicht bij je kind zijn er zeker dingen die je eraan kunt doen! Iedereen denkt te weten wat gezond is en ik dacht het zelf wel op te lossen. Op aanraden van de GGD zijn we doorverwezen naar Lekker Pûh!!! en het is mijn zoon gelukt om 10 kg af te vallen. En dat is niet gebeurt door te zeggen dat hij bepaalde dingen niet mag maar doordat hij heeft geleerd zelf keuzes te maken."